dinsdag, april 21, 2009

BViT haalt organisatie Europese MKB week naar Nederland

Dankzij de inzet van het zeer ondernemende BViT en haar Innovatienetwerk en de Gemeente Den Haag zullen we in Nederland toch een ondernemersweek krijgen.
Tot een week geleden was Nederland niet van plan om mee te doen.
En ineens was daar het spreekwoordelijke 'groene licht' om toch sneltreinvaart een ambitieus, creatief, innovatief en interactief programma neer te zetten.

De Nederlandse editiie van de Europese MKB week zal van 7 tot en met 15 mei in en om de Caballero Fabriek te Den Haag plaatsvinden.

Meer informatie? Meedoen aan dit event als partner? Kijk dan even op de
NL website van de Europese MKB week. Of bel Edgar Neo
op 06 16 14 97 66 of mail hem op edgar@BViT.net

Wat is de Europese MKB week?
De Europese overheden willen het midden- en kleinbedrijf ondersteunen. Een speciale actie is de eerste Europese mkb-week, van 6 tot 14 mei 2009 (in Nederland van 7 tot en met 15 mei 2009).

In die week wil Europa ondernemers bekend te maken met de Europese, landelijke en regionale steun waar zij aanspraak op kunnen maken.
De Europese mkb-week wordt gecoördineerd door het Directoraat-Generaal Ondernemingen en industrie van de Europese Commissie, maar de meeste activiteiten in de mkb-week worden georganiseerd door handelsorganisaties, adviseurs, regionale en plaatselijke overheden en andere organisaties uit de deelnemende landen, waaronder Nederland.

EU website van de MKB week of de NL website van de MKB week te bezoeken of door Edgar Neo te bellen op
06 16 14 97 66

Blijf op de hoogte via ons weblog en via Twitter.com/eusme