maandag, oktober 05, 2009

Poen & Partners voor je onderneming gezocht? 29 oktober as 'Poen & Partners' investors lounge @ the HUB Rotterdam

Op 29 oktober aanstaande organiseren het duurzame durfkapitlistennetwerk HEARTcore.CC, 'de Investeerdersclub', Jonge Honden en The Hub Rotterdamsamen een 'Poen & Partners' investors lounge.

Doel is om duurzame investeerders (de partners met poen) te matchen met voorgeselecteerde duurzame ondernemers met hun plannen. Meld je aan en wie weet ontmoet jij daar je toekomstige poen of partners.

Voorselecties voor deze avond vinden informeel tijdens de lunch plaats op

8 oktober van 12.00 - 13.00 uur (meld je hier aan)
15 oktober van 12.00 - 13.00 uur (meld je hier aan)
22 oktober van 12.00 - 13.00 uur (meld je hier aan)

Ter voorbereiding op de 'Poen & Partners' meeting van 29 oktober organiseren we bovendien op 22 oktober as bij The Hub van 14.30 -17.30 uur (met aansluitend een borrel) een 'Crash or Cash Course'.

Onder leiding van de ervaren trainers en investeerders Keith Wallace en Martijn Blom gaan we met je 'pitch' en je ondernemersplan aan de slag.

Aan bod komen de vragen: ‘Wat is informal investment precies en wat kan het voor jouw bedrijf betekenen? Verder leren we je wat je wel en vooral ook niet tegen een investeerder moet zeggen. Tot slot gaan we oefenen met hoe je een een investeerder 'verleid' tot een vervolggesprek en wellicht het doen van die investering.

Aanmelden kan hier

(De 'Crash or Cash Course' is ook interessant als je niet deelneemt aan of geselecteerd bent voor de 'Poen & Partners' investorslounge)

Dus.....
Ben je op zoek naar (durf)kapitaal of om andere redenen geïnteresseerd in 'Poen & Partners' investorslounge?
Meld je dan aan bij Lieke Smeets via rotterdam.hosts@the-hub.net met als onderwerp: 'Poen & Partners' investorslounge 29 oktober

Deze bijeenkomst is powered by het Rotterdam Climate Initiative.

Let op: dit is een besloten bijeenkomst waarvoor je je moet aanmelden.