donderdag, december 09, 2010

Schieblock en the 3rdplace gaan elk op eigen kracht verder

Schieblock en the 3rdplace gaan elk op eigen kracht verder

Gezamenlijk Persbericht

Schieblock en the 3rdplace gaan elk op eigen kracht verder

Het afgelopen half jaar hebben Schieblock en the 3rdplace hard gewerkt aan het neerzetten van een voor Rotterdam uniek concept met flexibele werkplekken en vergaderfaciliteiten. Samen hebben ze hun krachten gebundeld om er een bijzondere plek van te maken. Een verschil van visie heeft beide partijen, na een korte periode van gezamenlijke exploitatie, nu doen besluiten elk hun eigen weg te gaan.

Schieblock biedt als stadslaboratorium mogelijkheden om midden in het centrum samen te werken en te vergaderen. Dit gebeurt o.a. in het nu gezamenlijk gerealiseerde Werkhotel op de eerste verdieping en in de Dépendance op de begane grond.

the 3rdplace creëert professionele huiskamers: goed bereikbare “derde plekken” tussen thuis en kantoor in, voor ontspannen zakelijke ontmoeting, cocreatie en Het Nieuwe Werken (HNW). the 3rdplace wil op afzienbare termijn neerstrijken op een nieuwe locatie in de stad.

the 3rdplace en Schieblock constateren dat er in Rotterdam schreeuwende behoefte bestaat om anders te werken. Beide ondernemingen denken het werklandschap daartoe van de nodige variatie te kunnen voorzien. Schieblock en the 3rdplace blijven dan ook warme contacten onderhouden en sluiten samenwerking in de toekomst zeker niet uit.

De komende weken zal meer duidelijkheid ontstaan over de verdere ontwikkeling van beide initiatieven. Nadere berichtgeving volgt via www.schieblock.com (contactpersoon: Kristian Koreman) en www.the3rdplace.nl (contactpersoon: Edgar Neo, tel. 084-0032893).

Labels: , ,