woensdag, november 24, 2010

REMINDER the 3rdplace extreme makeover event 25 november as

Voor de mensen die geen LinkedIn account hebben en wel willen weten waar het over gaat.
Hieronder de uitnodiging voor the 3rdplace extreme makeover event wat donderdag 25 november as
@ the 3rdplace @ Het Schieblock plaats zal gaan vinden:

One Night of Extreme MakeOver & Seven Days of Installation...
Help the 3rdplace @ Het Schieblock in één week aan een goed ingericht smoelwerk, en probeer het resultaat GRATIS twee weken uit!

O, kom er eens kijken... Het zal je niet ontgaan zijn: the 3rdplace @ Het Schieblock is eindelijk open!
Dankzij hard werken van talloze mensen, heeft the 3rdplace nu muren, verlichting, WiFi en koffie. Dagelijks worden er bezoekers en bedrijven ontvangen, die komen vergaderen, flexen en ontmoeten. En toch... We zijn er, maar we zijn er nog niet.

Gooi wat in ons schoentje. Nu is de inrichting aan de beurt. Kortom: het is tijd voor een Extreme MakeOver! En wie kan ons daar beter bij helpen dan jij zelf? Maak the 3rdplace jouw 3rdplace!

Wat we allemaal nodig hebben...? Kijk op ons verlanglijstje: http://www.the3rdplace.nl/verlanglijstje

Uitnodiging
Donderdag 25 november 19:30 uur = MakeOverNight!
Een avond vol brain-, heart- & gutstorms, hapjes & drankjes, om samen met jou en de rest van onze community niet alleen te bedenken welke spullen we nodig hebben, maar vooral ook hoe we hier aan kunnen komen.

Seven Days of Installation Tijdens de zeven dagen volgend op de 25ste worden de ideeën omgezet in daadkracht; worden er zoveel mogelijk spullen bijeengebracht en geïnstalleerd. Het eindresultaat: de leukste co-creatie plek waar ook jij je thuis voelt!

Wie zoet is krijgt lekkers... Voor wat hoort wat: als jij voor Sinterklaas kunt spelen, kunnen wij het ook. Iedereen die actief meehelpt aan de Extreme MakeOver krijgt “twee weken” kado! Voor iedereen die ons concreet helpt - door een idee, tip of gift met materieel resultaat.

Meer weten over the 3rdplace, ga naar www.the3rdplace.nl

Laat ff weten of we op je kunnen rekenen door @ LinkedIn aan te geven dat je 'attending' bent.
Of ons via deze link te mailen.

Mensen meenemen en de link naar deze website doorsturen aan mensen waarvan je denkt dat het aansluit, meer dan welkom. Mocht je de 25e niet kunnen en wel mee willen helpen met ons verlanglijstje, ook erg welkom en laat van je horen op 084 003 28 93

Dank u, Sinterklaasje!

Filed under:
, , ,