zondag, januari 21, 2007

Goeie! meeting: Xing Rotterdam Community meeting

Sacha Soeters (Tout Passe Partout) en Johan Brekelmans (Finovion) en ondergetekende hebben het idee opgepakt om Xing in Rotterdam en directe omgeving tot een groot succes te maken.


Na een tijd lang zonder Xing bijeenkomsten in Rotterdam staat er eindelijk weer een nieuwe offline netwerk bijeenkomst van Xing in Rotterdam op de agenda.

Waar en wanneer?

Op donderdag 15 februari 2007 vindt deze eerste bijeenkomst plaats in Landhuis de Oliphant in Rotterdam (http://www.rotterdamcommunity.nl/locatie.html).

Door een gulle bijdrage van Cashcontrol (http://www.cashcontrol.nl) is de toegang gratis. Het eerste drankje wordt betaald door Xing en Finovion betaalt de borrelhapjes.

Aanvang van de bijeenkomst is 19.00 uur en eindigt 23.00 uur.

Programma en activiteiten:

Het programma is vrijblijvend zoals ook bij eerdere bijeenkomsten van onze collega’s in andere steden. Het gezellig borrelen en contacten leggen vindt plaats in de Cornelis van Coolwijckzaal en naastgelegen ruimte op de begane grond van deze locatie.

De bijeenkomst heeft een aantal extra’s te bieden.
In de Seigneur d’Heenvlietzaal op de eerste etage vinden er aanvullende activiteiten plaats!

o.a.: Ideabroker / Businessbroker (http://www.ideabroker.nl)

Heb je een briljant idee, leuk product of het gat in de markt gevonden en je wil er over vertellen dan stellen wij daarvoor het podium beschikbaar.
Je kan met ondersteuning van hulpmiddelen in 4 minuten je verhaal kwijt. Een jury van deskundigen beoordeelt alle sprekers en geeft aan in welk plan, idee of product zij de grootste uitdaging zien. Deze persoon wint dan een gratis premium lidmaatschap van Xing voor 3 maanden.
Er zijn nog een paar pitch-plaatsen beschikbaar!!!

Vanzelfsprekend staat het iedereen vrij om eigen contacten (ook van buiten Xing) mee te nemen. U kunt uzelf en uw introducé aanmelden hier op Xing.

Raadpleeg http://www.rotterdamcommunity.nl/over-deze-meeting.html voor eventuele aanpassingen en aanvullingen van het programma voor 15 februari 2007.

Tevens ben je van harte uitgenodigd voor de Xing Group Rotterdam Community (http://www.xing.com/net/ordam/).

Aanmelden kun je ook doen via deze link

Met een positieve groet,

Xing Group Rotterdam Community
Sacha Soeters - Tout Passe Partout
Johan Brekelmans - Finovion
Edgar Neo - lotsov ®

PS
Wordt ook GRATIS lid van het snelst groeiende (online) netwerk; XING. Wees onze gast dmv deze link te klikken

Tags: xing, sacha soeters, tout passe partout, johan brekelmans, finovion, finovion rotterdam, polderspace, vmdi, van der meer internet, edgar neo, lotsov, openbc, openbc rotterdam, rotterdam comunity, rotterdam connection,