woensdag, juli 04, 2018

Vier de Natuur in Moerwijk 7 en 8 Juli 2018

Vier de Natuur in Moerwijk Zaterdag 7 & Zondag 8 Juli 2018 Geloven in Moerwijk is ook geloven in groen en gezelligheid. Groen.. Nou, dat hebben we in Moerwijk. Gezelligheid ook. Daarom doen we ook in 2018 weer mee aan Vier de Natuur. En is het zaterdag 7 juli en zondag 8 juli een en al feest in Moerwijk! Op 6 locaties hebben we voor het 5-jarig jubileum van dit festival een uitgebreid programma op de agenda staan waar zowel jong als oud plezier aan kan beleven.

Vier de Natuur in Moerwijk op Zaterdag 7 Juli 2018

Op zaterdag vinden de festiviteiten plaats op 4 locaties in Moerwijk: in de Rijnauwenstraat (de Thuistuin, ingang ter hoogte van nummer 180), de Betje Wolffstraat (Bij Betje), aan de Aagje Dekenlaan (de Marcustuin, de buurttuin achter de MarcusKerk en de Paradijstuin, ingang tegenover Koffietent Aagje (voorheen Cora)) en het Heeswijkplein. Het feest start met een BuurtBrunch vanaf 10.00 uur in de Aagje Dekenlaan. Rond 12.00 uur starten de festiviteiten op de overige plekken, met onder meer diverse sportieve, muzikale, educatieve en creatieve activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld flowerbombs maken Bij Betje en genieten van de muzikale acts op het podium op het Heeswijkplein.

Vier de Natuur in Moerwijk op Zondag 8 Juli 2018

Zondag 8 juli vinden de festiviteiten plaats bij de Kloosterbuuren en in ’t Puntje van Moerwijk (de Viertuin, de tuin achter en in de Mirtekerk zelf en De Samenscholing).
In ’t Puntje wordt om 11.00 uur gestart met een kerkdienst die in het teken van de natuur staat. Vervolgens kun je in de speeltuin ernaast heerlijk genieten van een hightea/brunch. Daarnaast kun je meedoen aan acroyoga, een muziektrack maken of met Repairkid oude apparaten omtoveren tot kunst. Vanaf 14.00 uur kun je bij Kloosterbuuren diverse workshops volgen en meedoen aan een speurtocht. De dag wordt bij De Samenscholing afgesloten met o.a. pizza’s en dj’s. Volg de Facebook-pagina van Vier de Natuur en blijf op de hoogte!

Voor vragen en/of opmerkingen over Geloven in Moerwijk en/of Vier de Natuur in Moerwijk kunt u en jij contact opnemen met Edgar Neo via edgarneo [at] gmail [dot] com of 084-003 28 93

Programma Vier de Natuur in Moerwijk Zaterdag 7 en Zondag 8 Juli 2018 Vier de Natuur Programma Zaterdag 7 Juli 2018 Vier de Natuur Programma Zaterdag 7 Juli 2018
Vier de Natuur Programma Zondag 8 Juli 2018Vier de Natuur Programma Zondag 8 Juli 2018Vier de Natuur Moerwijk 7 8 juli 2018 FlyerVier de Natuur Moerwijk 7 8 juli 2018 Flyer

Bron: Geloven in Moerwijk

Over Geloven in Moerwijk

Geloven in Moerwijk is een jonge huis-tuin-en-keuken kerk in Moerwijk. Wij willen kerkzijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en die aansprekend is voor mensen zonder christelijke achtergrond. Dit doen we onder andere door onze buurttuin, veel samen eten, praten en lachen, op zo'n manier dat mensen uit verschillende culturen zich thuis voelen.

We vinden het belangrijk om ons leven en geloof te delen met elkaar en de mensen om ons heen. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan onze buurt. We dagen elkaar en de mensen om ons heen uit om Jezus na te volgen.

Mogen we ook op uw en jouw gebed, betrokkenheid en/of financiële steun rekenen?

Labels: , , , , , , , ,